Budgetavond 10 december 2018

Maandagavond 10 december om 19.30 uur organiseert het wijkteam in de Uitwijk op de Brink een budgetavond voor bewonersgroepen en vrijwilligersorganisaties uit de Zuidwijken, die zich inzetten voor de leefbaarheid van de wijk.

Heeft  u ondersteuning nodig in 2019 voor uw project in de Zuidwijken of een leuk idee voor onze wijk, kom dan op maandag 10 december om 19.30 uur naar de Uitwijk op De Brink. Indien mogelijk zet uw plannen op papier die u wilt toelichten /en op de mail: wijkteamdezuidwijken@gmail.com.

Het wijkteam zal daarna in januari 2019 tijdens een wijkteamvergadering besluiten of hiervoor budget beschikbaar kan worden gesteld. Onderaan dit bericht vindt u de algemene voorwaarden voor budgetaanvragen.

 Meer informatie of aanmelden: wijkteamdezuidwijken@gmail.com of bel voor meer info 0575 521908

 Vriendelijke groet wijkteam de Zuidwijken

Algemene voorwaarden voor budgetaanvraag bij Wijkteam de Zuidwijken: voor vrijwilligersorganisaties  en  bewonersgroepen  uit  de  Zuidwijken  die  zich  inzetten  voor  de  leefbaarheid van de wijk

  • Het is mogelijk een bijdrage te vragen voor het ontwikkelen en ondersteunen van projecten en activiteiten
  • Alle bewoners van de Zuidwijken die budget kunnen gebruiken voor het organiseren van een activiteit in de Zuidwijken  kunnen dit aanvragen via mailadres: wijkteamdezuidwijken@gmail.com
  • In principe is er geen budget aanvraag mogelijk voor voeding/drank.
  • In principe is er geen budget aanvraag mogelijk voor gereedschap (wel voor onderhoudt of bv benzine voor een maaier)
  • Ook voor een buurt of straatfeest in de Zuidwijk kan een bijdrage van maximaal € 100,- aangevraagd worden ( non food dingen.)
  • Op het eind van ieder jaar houdt het wijkteam een budget avond. Het restant budget voor dat jaar wordt dan nog toegekend.
  • Het Wijkteam bepaalt dan zo spoedig mogelijk na die aanvraag (vaak na een maandelijkse vergadering) of ze akkoord gaat met het verzoek en/of welk aangepaste voorstel we terug doen.
  • Het wijkteam en de wijkregisseur van de gemeente Zutphen beheren het wijkbudget en zijn samen verantwoordelijk voor het verdelen van de gelden.
  • De wijkregisseur kan ook een vraag krijgen vanuit de wijk voor geld uit het gezamenlijke budget, maar doet dit in samenspraak met het Wijkteam.