Dringend op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Help je mee?

Toekomst van ons buurtcentrum onzeker!

Zoals je in onze vorige post al kon lezen zit het wijkteam in zwaar weer. Wij willen de inwoners van de Zuidwijken oproepen om zich in te zetten voor hun wijkgebouw op de Brink: de Uitwijk. Dit gebouw heeft al sinds jaar en dag een belangrijke centrale en sociale functie in de Zuidwijken. Het is de plek waar buurtgenoten elkaar vinden! Pas geleden vierden we nog het tienjarig bestaan van Eetcafé De Uitwijk. Maar er is zoveel meer te doen in ons buurthuis! En nu is het maar de vraag of de Uitwijk blijft bestaan!

Hoe meer mensen, hoe meer ideeën!

Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Daarom organiseert het Wijkteam op een openbare wijkteamvergadering. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag met bewoners en de gebruikers van de Uitwijk in gesprek. Hoe ervaar jij de leefbaarheid in de wijk? Daarnaast luisteren we graag naar alle andere onderwerpen die jij wilt bespreken over jouw buurt.

Jouw mening maakt het verschil

Misschien heb jij een idee voor de toekomst? Laat het ons dan weten. Het wijkteam verwacht van jou echt geen kant en klare oplossing, maar jouw mening over wat er leeft binnen de wijk is belangrijker dan je denkt!

Denk met ons mee!

Iedere bijdrage is welkom! Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de openbare wijkteamvergadering!

Wanneer?        Woensdag 27 november

Hoe laat?         19.45 uur

Waar?              Uitwijk op de Brink.

Aanmelden is gauw gedaan

Om je aan te melden stuur je een mail naar wijkteamdezuidwijken@gmail.com of bel je met 0575 521908. Na de aanmelding wordt de agenda toegestuurd.