Wijkteam de Zuidwijken blijft actief. En u?

Ook tijdens corona blijft Wijkteam de Zuidwijken actief binnen de wijk. Bewoners van de Zuidwijken die graag zelf actief de handen uit de mouwen willen steken of juist hulp nodig hebben kunnen op deze website terecht voor informatie en/of mailen naar wijkteamdezuidwijken@gmail.com. We nemen dan contact met u op.

Door corona zijn er nu geen activiteiten in de Uitwijk. Toch zijn er de afgelopen periode wel acties geweest, zoals het organiseren van een boodschappendienst voor Zuidwijkers die dit door ziekte of omdat zij kwetsbaar zijn zelf niet kunnen. Onlangs is er een Zuidwijken Schoon-dag geweest.

We zijn met de gemeente in overleg over jongeren, het afvalbeleid en de inrichting van de Harenbergweg. Er zijn diverse bewonersgroepen actief. Een van deze groepen gaat de tunnel naar Bronsbergen flink opknappen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Verder staan er een aantal commissies klaar om, zodra het weer mogelijk is, in de Uitwijk aan de slag te gaan met het Eetcafé, kaartclubs, de computerclub en activiteitengroepen.

Wat mist u nog in de wijk? Wat zou u graag willen weten? Of wilt u graag iets leuks opzetten in de wijk? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Wilt u liever actief meehelpen met een van de geplande activiteiten? Ook dat is mogelijk. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die zich in willen zetten in onze wijk. U kunt ons bereiken op ons mailadres: wijkteamdezuidwijken@gmail.com.

Tot gauw!