Een nieuw jasje…

Beste wijkbewoner van de Zuidwijken,


Aankomende maand krijgen wij een nieuw jasje! We gaan verder als ‘Buurtnetwerk de Zuidwijken’. Afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe aanpak en visie. Wat kun je daar nu van verwachten en wat is er anders?


Wij zijn een groep vrijwilligers uit verschillende buurten van de Zuidwijken. Samen met de wijkregisseur van de gemeente en buurtzorg Perspectief zetten wij ons in om de buurten nog leuker, leefbaarder en verbonden te maken. Dit doen we nu al door initiatieven van wijkbewoners te steunen en het organiseren van een jaarlijks buurtfeest. Hier komen we later op terug.


Anders is nu dat we bij een grotere groep wijkbewoners bekend willen zijn. Zo plaatsen we elke week een bericht op deze website en Facebookpagina en zijn we vaker aanwezig in de wijk. Ook willen we graag van jullie weten wat jullie belangrijk vinden! Heb je een vraag of verzoek over jouw buurt? Heb je een initiatief voor je buurt? Stuur ons dan een mail naar info@dezuidwijken.nl .


Houd aankomende periode www.dezuidwijken.nl of onze Facebookpagina Buurtnetwerk de Zuidwijken in de gaten om meer over ons te weten te komen.