Nieuwe geiten de Moesweide

Wij zijn Truus en Mien.
Wij moesten weg van de camping in Eefde en dus zochten de vorige eigenaren een goed huis voor ons en daarom wonen wij sinds 30 april in de moesweide. We hadden nog geen naam, maar nu wel. Ik, de bruine, heet Truus en mijn vriendin heet Mien. Inmiddels zijn we al aardig gewend aan de andere dieren, maar de mensen vinden wij soms toch nog wel wat spannend. Uit de hand eten doen we wel, maar van een knuffel houden wij niet. Maar Hendrik en Piet vinden dat wel heerlijk. Alhoewel Piet wel een beetje brutaal kan zijn, hij bokt tegen de mensen om ze te begroeten en te spelen. Ik zie dat de mensen dat niet zo leuk vinden. Dat snap ik wel, want het kan best zeer doen. Want Meisje, de oudste geit, is daar ook achter gekomen, want ze wordt zelfs omver gebokt door Piet en Hendrik. Gelukkig wordt ze goed verzorgd door de mensen die komen voeren. Ik heb gehoord dat Meisje al 14 jaar is. Dat is al best oud “meeeehhhh”
Groetjes van Mien en Truus