Nieuwe voorzitster de Moesweide

We hebben sinds februari een nieuwe voorzitster en ze stelt zich graag even voor:

Hallo allemaal, mijn naam is Manuela. Voor vele van jullie ben ik geen onbekende. Ik wandel regelmatig met de hond door de wijk, met mijn roze rolator. Samen met Kees, heb ik in het verleden met heel veel plezier en liefde de beestjes verzorgt en geknuffeld op de zondagochtend. Maar mijn gezondheid liet het niet meer toe. Om die reden zijn we ermee gestopt. Door mijn vriendschap met Maike bleef ik op de hoogte van het wel en wee in de wei. Heb haar ook geholpen met flyeren. Daardoor was het besluit om betrokken te blijven gauw gemaakt. En ben ook nog eens gek op dieren, mooier kan het niet.

Samen met Maike en de andere vrijwilligers gaan we er iets moois van maken. Als jullie idee├źn hebben op wat voor manier dan ook, spreek ons gerust aan. Of wie weet wil je ook wel vrijwilliger worden, dan ben je van harte welkom in het team. Laat het ons dan even weten.

Groetjes van Manuela nr 117