We beginnen weer met een aantal activiteiten in de Stadswerkplaats

De Stadswerkplaats gaat in maart op een andere locatie door met een aantal activiteiten. We hebben tijdelijk onderdak gevonden bij de Proeflokalen aan het Vispoortplein 16, 7201 ET in Zutphen. Ook de Uitwijk aan de Brink stelt ruimte ter beschikking.

Wat betekent dit voor onze deelnemers?

  • Het Repair Cafe zal vanaf 26 februari elke laatste zaterdag van de maand van 13-16 uur gehouden worden in de Uitwijk.
  • De Basiscursus houtbewerking hervatten we op 1 maart in de Proeflokalen aan het Vispoortplein 16. We ronden eerst de cursussen af die door Corona waren uitgesteld.
  • De Open Houtwerkplaats  heeft ook ruimte gevonden in de Proeflokalen voor kleinere klussen. De houtwerkplaats zal op woensdag en donderdag open zijn. De vandiktebank en de grote zaagtafel staan voorlopig opgeslagen. Kijk op de pagina voor een overzicht van gereedschap en machines die wel beschikbaar zijn. Hierop staat ook informatie over het gebruik van de houtwerkplaats.
  • We hebben nog geen ruimte gevonden voor de Open Metaalwerkplaats en het Fixlab.
  • De Cursus Meubelmaken gaat voorlopig niet door omdat daarvoor grotere machines nodig zijn. Dat geldt eveneens voor de Instructieles machinale houtbewerking, de Instructieles Elektrisch gereedschap en de Lascursus. De naaicursus komt te vervallen. Eline Slats gaat hier zelfstandig mee door (tel. 06-57275553). Ook de cursus Programmeren met Arduino organiseren we voorlopig niet.

Neem voor meer informatie over het Repair Cafe contact op met Ton Schaap, tel. 06-83810575

Neem voor meer informatie over de cursussen contact op met de cursuscoördinator Fennie den Hartog, tel. 06-53830792of e-mail naar infocursus@stadswerkplaats-zutphen.nl.

Neem voor meer informatie over de Open Houtwerkplaats contact op met Henk Blaak,06-55173797.

Neem voor andere vragen contact op met Peter van den Bosch, p.vdbosch@zonnet.nl.